aktiesite.se
aktiesite.se

Rakt lån

Ett rakt lån är ett lån där låntagaren betalar lika mycket i amortering vid varje tillfälle och ränta på kvarvarande skuld innan amorteringen.

I början av löptiden för ett rakt lån betalar låntagaren mycket ränta och vid slutet av löptiden betalar låntagaren mindre i ränta. För ett rakt lån betalar du mycket i början i både amortering och ränta för att i slutet av löptiden för ett rakt lån betala mindre totalt då skulden blir lägre, vilket ger en lägre räntekostnad.

När du lånar till din bostad, var noga med att du vet vilken typ av lån som du tar. Det påverkar hur du skall betala tillbaka ditt lån.

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Vill du sänka dina levnadsomkostnader? Hos Zmarta kan du spara pengar på privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bolån och företagslån med mera. Klicka här och bankpressa dina lån idag, du kanske även hittar något annat att spara pengar på.

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Komplett Bank erbjuder ett flexibelt lån med en nominell ränta mellan 4,9 och 19,9 %, klicka här för att ansöka idag. Du kan betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det och du får använda pengarna till vad du vill.
Uppdaterad
2013-06-04
Dela innehåll
Taggar
rakt lån