aktiesite.se
aktiesite.se

Bostadsförsäkring

När man äger eller hyr en bostad så behöver man ha en bostadsförsäkring. En bostadsförsäkring avser att ersätta dig för ekonomiska förluster vid inbrott, brand och andra orsaker som kan ge ekonomisk skada.

För en bostadsförsäkring betalar man en försäkringspremie. Hur hög denna försäkringspremie är beror på hur hög självrisk man har valt och till vilket värde man har försäkrat sina saker. En bostadsförsäkring kan också ge ersättning vid olycksfall för någon som bor i bostaden.

En person som bor i en bostadsrätt bör även teckna en bostadsrättsförsäkring i tillägg till den vanliga hemförsäkringen. En bostadsrättsförsäkring ger skydd för det utökade ansvar som ett medlemskap i en bostadsrättsförening medför. En bostadsrättsinnehavare är skyldig att underhålla sin lägenhet.

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Vill du sänka dina levnadsomkostnader? Hos Zmarta kan du spara pengar på privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bolån och företagslån med mera. Klicka här och bankpressa dina lån idag, du kanske även hittar något annat att spara pengar på.

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Komplett Bank erbjuder ett flexibelt lån med en nominell ränta mellan 4,9 och 19,9 %, klicka här för att ansöka idag. Du kan betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det och du får använda pengarna till vad du vill.
Uppdaterad
2013-06-04
Dela innehåll
Taggar
bostadsförsäkring, bostadsrättsförsäkring, hemförsäkring, husförsäkring, villaförsäkring