aktiesite.se
aktiesite.se

Borgensman

Som säkerhet för ett bostadslån kan banken kräva att en borgensman går i borgen för lånet. En borgensman är en person med god ekonomi som garanterar betalningarna för ett lån.

En borgensman är skyldig att hjälpa låntagaren att betala ränta och amortering på ett lån om låntagaren får finansiella problem. En borgensman skriver ett avtal med banken där denne borgensman går i god för låntagaren.

Man skall akta sig för att skriva på som borgensman och endast gå i god för personer som man litar på till ett hundra procent.

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Vill du sänka dina levnadsomkostnader? Hos Zmarta kan du spara pengar på privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bolån och företagslån med mera. Klicka här och bankpressa dina lån idag, du kanske även hittar något annat att spara pengar på.

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Komplett Bank erbjuder ett flexibelt lån med en nominell ränta mellan 4,9 och 19,9 %, klicka här för att ansöka idag. Du kan betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det och du får använda pengarna till vad du vill.
Uppdaterad
2013-06-04
Dela innehåll
Taggar
borgensman, gå i borgen, säkerhet för lån