aktiesite.se
aktiesite.se

Energi till fastighet

En fastighet behöver energi för uppvärmning av utrymmen och för att driva elektriska prylar. Det finns många olika former av uppvärmningssätt till en fastighet och även olika sätt att få elektricitet.

Det kan vara bra att jämföra olika alternativa sätt att få energi till fastigheten och även att jämföra olika leverantörers priser för energi. Energi kan vara en ganska stor del av driftskostnaden och energiförbrukning är skadligt för miljön. Att spara på energi är bra både för ekonomin och miljön.

För att spara energi bör man isolera ordentligt i väggar och tak men även täta fönster med tätningslister. Tätning och isolering gör att man inte släpper ut så mycket värme.

För att spara energi skall man stänga av alla elektriska prylar ordentligt och inte låta dessa stå på i onödan, apparater i standby-läge förbrukar också energi. Man kan se till att köpa energisnåla hushållsapparater för att spara energi i hushållet.

En bra termostat som reglerar temperaturen automatiskt kan vara ett bra sätt att spara energi på. Ytterligare sätt att spara energi på kan vara att vädra med måtta, duscha mindre ofta och att sänka temperaturen inomhus.

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Vill du sänka dina levnadsomkostnader? Hos Zmarta kan du spara pengar på privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bolån och företagslån med mera. Klicka här och bankpressa dina lån idag, du kanske även hittar något annat att spara pengar på.

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Komplett Bank erbjuder ett flexibelt lån med en nominell ränta mellan 4,9 och 19,9 %, klicka här för att ansöka idag. Du kan betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det och du får använda pengarna till vad du vill.
Uppdaterad
2013-06-05
Dela innehåll
Taggar
energi fastighet, spara energi