aktiesite.se
aktiesite.se

Fjärrvärme

Fjärrvärme består av uppvärmt vatten som har värmts upp centralt på ett fjärrvärmeverk och som distribueras till fastigheten genom ledningar i marken.

Fjärrvärme innebär att en liten och tyst anläggning som inte luktar installeras i fastigheten. Fjärrvärme fås från en lokal anläggning nära fastigheten till vilken man ansluts. Fjärrvärme är ett miljövänligt alternativ för de bostadsägare som har möjlighet att ansluta sin bostad till fjärrvärmecentralen.

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Vill du sänka dina levnadsomkostnader? Hos Zmarta kan du spara pengar på privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bolån och företagslån med mera. Klicka här och bankpressa dina lån idag, du kanske även hittar något annat att spara pengar på.

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Komplett Bank erbjuder ett flexibelt lån med en nominell ränta mellan 4,9 och 19,9 %, klicka här för att ansöka idag. Du kan betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det och du får använda pengarna till vad du vill.
Uppdaterad
2013-06-05
Dela innehåll
Taggar
fjärrvärme, värme från fjärrvärmeverk