aktiesite.se
aktiesite.se

Annuitetslån

Ett annuitetslån är ett lån där man betalar ett lika stort belopp till den man lånar från vid varje tillfälle, det här beloppet består av både ränta och amortering.

I början av löptiden för ett annuitetslån så betalar låntagaren mer ränta och amorterar mindre för att mot slutet av löptiden betala mer amortering och mindre ränta.

När du lånar till din bostad, var noga med att du vet vilken typ av lån som du tar. Det påverkar hur du skall betala tillbaka ditt lån.

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Vill du sänka dina levnadsomkostnader? Hos Zmarta kan du spara pengar på privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bolån och företagslån med mera. Klicka här och bankpressa dina lån idag, du kanske även hittar något annat att spara pengar på.

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Komplett Bank erbjuder ett flexibelt lån med en nominell ränta mellan 4,9 och 19,9 %, klicka här för att ansöka idag. Du kan betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det och du får använda pengarna till vad du vill.
Uppdaterad
2013-06-04
Dela innehåll
Taggar
annuitetslån, annuiteter