aktiesite.se
aktiesite.se

One Day Reversal

One Day Reversal är en signal som ges i en botten pivot eller en topp pivot. En One Day Reversal består av en stapel.

En One Day Reversal i botten pivot innebär att dagens stängningskurs är i de övre 20% av stapeln och att den lägsta kursen under dagen utgör bottennivå i rekylen. En One Day Reversal i topp pivot innebär att dagens stängningskurs är i de nedre 20% av stapeln och att den högsta kursen under dagen utgör toppnivå i rekylen. Stopp-loss för en One Day Reversal placeras på stapelns lägsta värde vid köpsignal och på stapelns högsta värde vid säljsignal.

Köpsignal för en One Day Reversal i botten ges dagen efter om den högsta nivån i One Day Reversal stapeln passeras. Säljsignal för en One Day Reversal i topp ges dagen efter om den lägsta nivån i One Day Reversal stapeln passeras. När man agerar på One Day Reversal signaler skall beslut alltid tas i riktning med trenden. One Day Reversal signaler bildas vid rekyler i den dominerande trenden.

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Vill du sänka dina levnadsomkostnader? Hos Zmarta kan du spara pengar på privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bolån och företagslån med mera. Klicka här och bankpressa dina lån idag, du kanske även hittar något annat att spara pengar på.

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Komplett Bank erbjuder ett flexibelt lån med en nominell ränta mellan 4,9 och 19,9 %, klicka här för att ansöka idag. Du kan betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det och du får använda pengarna till vad du vill.
Uppdaterad
2013-04-24
Dela innehåll
Taggar
one day reversal, signal, formation, teknisk analys